Deurle en Latem zingen

Latemzingt!¡Deurlezingt

Latem zingt - Deurle zingt

In 2017 zongen we voor de vijfde keer, na 2012, toen we met Sing for the Climate voor het eerst de boodschap gaven aan de klimaatonderhandelaars. De sfeer van voorbije jaren kunt u via deze pagina ontdekken: enkele foto's, een clipje, muziekjes van vorige edities en ander promotiemateriaal.

Fotoreeks Latemzingt!¡Deurlezingt 2016

Foto's uit 2017

Klik hier of op de foto's om de reportage over editie 2017 (verder) te bekijken.

Foto 1
[foto MC]

Fotoreeks Latemzingt!¡Deurlezingt 2016

Foto's uit 2016

Klik hier of op de foto's om de reportage over editie 2016 (verder) te bekijken.

Foto 1
[foto MC]

Fotoreeks Latemzingt!¡Deurlezingt 2014

Foto's uit 2014

Klik op de foto's om de reportage (verder) te bekijken.

Iedereen kende nog Do it now !

Het clipje van de natuurweek van 2014

Natuurweek

Kinderen en jeugd krijgen van Latemzingt!¡Deurlezingt een stem. Moni's en kinderen van de speelpleinwerking brachten in 2014 een flashmob op muziek van Pharell Williams' Happy: een resultaat van de geanimeerde natuurweek die Natuurpunt kern Deurle-Latem en Landelijke Gilde Deurle-Latem voor de kinderen van de speelpleinwerking organiseerden.

Laat het filmpje hiernaast klinken!

Campagne Latemzingt!¡Deurlezingt 2014

Latem en Deurle zingen, natuurlijk!

In 2015 maakten we deze fotoreportage in het dorp

Klik op de foto voor de volgende uit de reeks:

Het Tempelhof was er klaar voor

Het clipje van Sint-Martens-Latem voor Sing for the Climate

Sing for the Cimate

In september 2012 zongen we Do It Now! voor het klimaat. Ons clipje werd verwerkt in het Sing-for-the-Climate-filmpje waarmee Nic Balthazar de internationale klimaatconferenties onder druk heeft gezet om werk te maken van een wereldwijd klimaatbeleid.

Dat heeft indruk gemaakt, maar natuurlijk is de klimaatverstoring daarmee niet van de baan.

Daarom gaat Sing for the Climate internationaal door, zoals zoveel andere initiatieven om iedereen te bewegen alles te geven om de gevolgen van de klimaatverstoring voor onze kinderen en kleinkinderen te milderen. Elke editie van Latemzingt!¡Deurlezingt is dan ook een steunbetuiging aan deze beweging.

Latemzingt!¡Deurlezingt 2014

Vorig jaar 2015

In 2015 organiseerde de MiNa-raad, vlak voor Latemzingt!¡Deurlezingt een Klimaatcafé met klimaatexpert Serge de Gheldere. Meer info daarover staat nog bij duurzaam.latemdeurle.be.

 

 

voor een schone wereld

Organisatie

Dit initiatief wordt georganiseerd door vrijwilligers van de gemeentelijke raden en verenigingen.

Je kunt de organisatoren bereiken via:

Heb je ideeën? Laat ze ons weten!

© 2018 rechten voorbehouden

22 augustus 2014
[tlz0/vlz4] [21 aug 2018]


Disclaimer: Deze website is uitsluitend bedoeld als toelichting bij een concreet evenement. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid nastreven bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kunnen wij niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, noch voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Links naar andere sites en bronnen, of het feit dat andere sites hierheen verwijzen impliceert in geen geval dat wij akkoord gaan de inhoud van die sites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Cookies: Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Rechten: Meent u dat we ondanks onze voorzorgen op een of andere manier uw rechten schenden, meldt u dat dan meteen via , zodat we fouten snel kunnen rechtzetten.